2011. július 31., vasárnap

Könczey Elemér: Fejadag - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! FejadagA könyv listaára: 2520 Ft. Leírás:
A karikatúra nem is olyan egyszerű műfaj. A karikaturista nem közhelyeket vág hozzánk, hanem felismeréseket, meglátásokat olyan igazságokat, amelyek attól azok, hogy éppen ő fogalmazta meg őket és éppen úgy - írja a bevezetőben Demény Péter. Könczey Elemér az egyik legismertebb romániai magyar karikaturistának számít, akinek 2002 és 2008 között megjelent, összesen háromszázhatvanöt karikatúráját tartalmazza jelen kötet, így akár minden napra is juthat egy. Az ő rajzainak van egy olyan vonása is, melyet korábban nem hangsúlyoztak ki eléggé: elsőként robbant bele ugyanis a felszabadult erdélyi magyar közéletbe. Az egyes rajzokból megtudhatjuk, milyen is az EU-konform tehén, hogyan is működik egy kormányszóvivő, hogy mennyit hazudnak a politikusok, hogy a cigaretta öl, hogy pénzzel sok mindent meg lehet oldani, még akár választást is nyerni, vagy hogy milyen is az igazi erőpolitika. A kötet karikatúráink aláírásai, valamint a kötet végén olvasható rövid portré magyar, román és angol nyelven is megtalálhatóak. A karikatúra szerelmeseinek ajánlott kötet. ISBN: 978-973-88782-2-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 08:55
. Könczey Elemér: Fejadag - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése